Werkt Cupping Daadwerkelijk om Cellulitis te Verminderen? 30 Dagen Test

Werkt Cupping Daadwerkelijk om Cellulitis te Verminderen? 30 Dagen Test

 

Gebruik maken van Cupping Therapie voor Cellulitis Lichaamsmassage kost tijd! (In het kort ook wel bekend als cupping massage)

Het gebeurt niet van de ene op de andere dag. Je moet een hekel hebben aan cellulitis om aan deze routine vast te houden.

  • Breng olie (ik gebruikte babyolie) aan op de huid die je wilt behandelen
  • Knijp licht in de siliconen cup.
  • Kleef de cup op je huid
  • Schuif de beker terwijl deze aan je huid gekleefd is over de cellulitis
  • Behandel het gebied gedurende 8 minuten per dag

Mijn Cupping Routine en Resultaten

Ik wilde dit eens proberen! De cellulitis op mijn benen is niet ernstig, maar toch nog steeds vervelend. Het concept van het masseren van de cellulitis lijkt in theorie te werken, maar ik wilde weten of het werkte. Ik kon niet de volledige 8 minuten per been per dag besteden. In plaats daarvan heb ik ongeveer 4 minuten per been gedurende 30 dagen besteed.

Ik dacht niet dat ik enige verbetering had, maar na het naast elkaar leggen van mijn voor en na foto’s, heb ik het gevoel dat het misschien beter wordt! Mijn huid ziet er wel iets minder bobbelig uit. Ik denk misschien dat als ik de volle 8 minuten per been per dag had besteed, mijn resultaten nog significanter zouden zijn.

Wat ik na 30 Dagen Cupping om Cellulitis te Verminderen heb Geleerd

Aanvankelijk was ik gemotiveerd om uitsluitend op basis van mijn verlangen om te weten te komen of deze cellulite cups werken, niet om mijn benen te ontdoen van cellulitis. Ik voel me nu meer geïrriteerd door de cellulitis dan toen ik begon. Door me er elke dag op te concentreren werd het nog hinderlijker.

  • Het duurt een tot twee weken om gecoördineerd en efficiënt te worden in het gebruik van de cup.
  • Je moet een hekel hebben aan cellulitis om consistent te blijven.
  • Het irriteert de huid. Ik heb een kleine blauwe plek op mijn been waar ik de cup heb gebruikt en vraag me af of het afkomstig is van cupping, hoewel ik niet zeker weet of het is ontstaan door cupping.
  • Cellulitis komt veel voor bij vrouwen, ongeacht hun omvang.
  • Door elke dag te cuppen had ik er meer aandacht voor mijn cellulitis dan ooit tevoren (op een verschrikkelijke manier).